OVER ONS

Rock Supplies is een begrip in de Amsterdamse muziek scene. Al meer dan 25 jaar draait het in deze ondergrondse oefenruimtes om de liefde voor muziek. Iedereen roemt de authenticiteit en de gezelligheid, je voelt je direct thuis. Eigenaar Arry leeft voor muziek en heeft zijn leven toegewijd om dit te delen met iedereen. Hij heeft als bassist met funkband The Jig vier albums uitgebracht en toert regelmatig in Europa en Brazilië. Al 16 jaar lang staat Sebas – briljante gitarist – als werknemer van de maand te knallen om iedereen van dienst te zijn. Max, die al sinds zijn tiener jaren bij Rock Supplies komt om zijn muzikale dromen te realiseren, is sinds 2022 part of the team en runt de opname studio als winning producer. Rock Supplies is er altijd voor iedereen die met liefde en passie muziek wilt komen maken. 

De oefenruimtes zijn de backbone van de onderneming. Daarnaast vind je in Rock Supplies alles wat je nog meer nodig hebt als muzikant:
  • professionele studio voor het opnemen van demo’s en albums
  • verhuur van zanginstallatie, apparatuur en instrumenten voor optredens
  • reparatie van instrumenten
  • optredens in Amsterdam met andere bands en met de online Rock Supplies Sessions 
  • netwerk van mede-muzikanten, boekingskantoor, distributeur, label, publishing agency, financiën, podcasts, les, band coaching

Luister hier naar de artiesten die bij Rock Supplies spelen!

CONTACT

Vragen? Vul dit formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.