STUDIO

Rock Supplies heeft een studio waar je demo’s, singles en professionele albums kan opnemen. De opnamestudio bestaat uit een controlekamer en onze grootste studio.

De studio beschikt over een uitgebreid assortiment aan opnameapparatuur. Het is zowel mogelijk om met gehele band in één keer live op te nemen als een uitgebreide productie met meerdere overdubs. Het is mogelijk om je muziek te laten mixen – we hebben ook externe contacten voor mastering. 

Als je wilt horen wat er mogelijk is, luister dan hieronder naar het album Proximo Disco van The Jig. Deze band oefent altijd in de Rock Supplies en heeft deze plaat ook in de studio opgenomen en gemixed. De studio wordt gerund door Max de Kok en Dimitri Gelens en is alleen te boeken inclusief producer / engineer.

PRIJZEN
(exclusief BTW)
Volledige dag opnames incl. live-room: €250,-
Volledige dag opnames of mixing (alleen controlekamer): €175,-

CONTACT
maxdekok@live.nl
06 1520 5645

ONDERHOUD

Bij Rock Supplies kun je terecht voor onderhoud en reparaties voor je instrument. Denk hierbij aan het professioneel laten afstellen van je gitaar of basgitaar, revisie van een versterker of bijvoorbeeld het laten herfretten van je gitaar.

Maak een afspraak of kom langs met je instrument, dan kunnen we direct een prijsindicatie maken of later een offerte toesturen -afhankelijk van het specifieke verzoek.

VERHUUR

Bij Rock Supplies kun je allerlei apparatuur huren die je nodig hebt voor een optreden – denk aan een drumstel, gitaarsets en zanginstallatie. De prijzen voor een dag kan je vinden op de prijzenlijst.

In het geval dat je voor langer dan een dag wil huren, neem dan contact op. Wij maken dan speciaal voor jou een vrijblijvende offerte.

CONTACT

Vragen? Vul dit formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.